Most délután fél öt van. Tegnap ugye kb. 100,5 kiló voltam (a tisztítókúra előtt 101, de nem lenne fair onnan számolni), ma reggel kereken 100. Tehát az első nap hozta az ígéretet, megvolt a fél kiló. Annyit megsúgok, hogy valszeg holnapra is fogja hozni :-)

Az éhséhérzet... Elviselhető. Sokkal rosszabbra számítottam. A 13 napos diéta alatt jóval rosszabb volt ez az érzés. Persze a szemem mindent kíván, jelen pillanatban tíz évet adnék az életemből egy gyrosért.

Ma volt a beiratkozás + ismertetés a suliban, kommunikáció és médiatudományra vettek fel a PTE-BTK-n. Este 6-kor kocsmatúrát rendeznek a többiek, nagyon jó alkalom lenne az ismerkedésre, de a diéta miatt nem merek elmenni, nem érné meg tönkrevágni... Majd bepótlom máskor az ismerkedést :-)

A pornak még mindig fűrészpor íze van, de már most, a 2. napon megszoktam, nem volt vele probléma.

A bejegyzés trackback címe:

https://szasanya.blog.hu/api/trackback/id/tr492267066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása