98,7! Akármilyen szigorúan számolom, akkor is legalább 1,3 kg fogyás! Nem volt semmilyen ürítés, nem volt mérleg-tologatás, semmi, amivel csalhatnék (miért is tenném, csak magamat verném át). Ez azért határozottan kedvcsináló :-) A tegnap kocsmatúrát kihagytam az új haverokkal, ma este pedig a régiekkel megyünk a nyaralónkba, be vannak zsongva, a nyaraló melletti discoban valami híres DJ lesz. Megint egy nehéz este elé állok: nem szabad egy korty alkoholt innom. Biztosan össze fog jönni, ha erre a fogyásra gondolok.

Viszont most meglátogatom a szüleimet vasárnapig (most péntek van), szóval nem fogok jelentkezni a súlyommal addig. Remélem meg fogok lepődni, mikor visszaérek. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szasanya.blog.hu/api/trackback/id/tr502268559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fogyás · http://www.enportal.hu/ 2010.09.06. 12:23:22

Ez tényleg használ viszont van egy kedvencem igaz nem turbó de a leghatásosabb fogyokúra: a GI-diéta több info itt: www.enportal.hu/gi-dieta.html
süti beállítások módosítása