98.3 kg. Nagyon örülök, hogy most ilyen sokat fogytam, még 1-2 ilyen és az ígért 8 kiló is lehetséges. Eléggé jó lenne, tekintve azt, hogy pl. light kólát minden nap iszom, fűszerezem a húst. Nem érzem ezeket nagy csalásnak, de azért mégsem az előírtak.

A mai nap szerintem egyszerű lesz. Bár a tegnapi koplalás és gondolom az esti hús belejátszik - megint nagyon gyenge a gyomrom. Most, hogy megittam a kávét, nagyon fáj. Remélem nem lesz belőle nagyobb probléma.

Kiegészítés: nos, ebédre a tojás annyit mondott, hogy "üdvözöllek, de fél órán belül távoznom kell", és nem hazudott. Most vagyok éppen a vacsora előtt, a paradicsom helyett paradicsomlevet iszom megint, a gyümölcs pedig egy zöld alma lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://szasanya.blog.hu/api/trackback/id/tr182261854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása