No, megjött a futár a csomaggal. 2 doboz vaníliás port + a Hunyadi János gyógyvizet rendeltem. A két doboz por 8 napra lesz elegendő az én nememhez és magasságomhoz, ennyi idő alatt meg tudom állapítani, hogy valóban olyan sikeres-e ez a kúra, ahogyan beharangozták.

101 kiló vagyok, 80-ra, vagy az alá szeretnék menni. Remélem, hogy a kúra végére 95 kg körül leszek.

Többször fogok jelentkezni, most éppen a fél liter gyógyvizet próbálom leerőszakolni magamon. Annyira sűrű, hogy a sima vízhez képest alig-alig hullámzik. A keresűsó miatt pedig olyan, mint az összetevő neve is mutatja: végtelenül sós, miután lenyelted, iszonyú keresű. Ennek a szernek kb. 2 óra múlva jön meg a hashajtó hatása, addig el kell ugranom a boltba tejért, különben itt ragadok.

Kieg.: 2 óra?! Háhá, jó vicc! 9-kor írtam a bejegyzést, kereken 10-re értem haza, kb. 2 perccel előzve meg a katasztrófát, azóta a trónomon dekkolok! 1 óra 15 perce! Írták, hogy ez a fél liter víz teljes béltisztítást végez... Én balga nem voltam tisztában ennek jelentésével.

Kieg. 2.: Most "iszom" az első adagot... Eléggé sűrű, és olyan, mintha lisztet innék. A pornak kellemes vanília illata volt, azt hittem, finom lesz, de nem. Nagyon nem. Hogy a fenébe fogom én ezt a fűrészport inni 2 hétig, azt nem tudom, de nem fogom feladni :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szasanya.blog.hu/api/trackback/id/tr252263665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása