Kérdezték páran, hogy hogyan szoktam itthon grillezni. A válasz nagyon egyszerű, vannak otthoni, elektromos grillek is.

Mellékeltem az enyémről képet, nem a legjobb minőség, de látszik.

Amire figyelni kell vásárlásnál:

- legyen bordázott és sima része is, hogy mindenféle húst és növényt tudjunk grillezni

- legyen a fűtőtest alatt tálca, ez rendkívül fontos, mert sok levet eresztenek a kaják

- márkás legyen, a gagyik hamar szétmennek, jobban megéri 1 márkás, mint 3 gagyi 1-2 év alatt

- jó minőségű teflon bevonat legyen rajta, hogy ha villával vagy késsel véletlenül megkarcoljuk, ne jöjjön le (mindenkivel elő fog fordulni, akármennyire is vigyázunk)

- figyeljünk arra, hogy könnyen szétszedhető legyen és egyszerűen lehessen takarítani, senki sem akarja szagolni a romlott húslét egy elérhetetlen helyen... az enyémet kb. 5 másodperc alatt szét lehet szedni 4 részre, nincsen elérhetetlen része

Nekem ez a Philips van, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, a hőmérsékletet 5 fokozatban lehet állítani, a bevonat nagyon jó minőségű, akárcsak az egész készülék. Ha jól emlékszem, 14-15.000 forintba került.

Remélem tudtam segíteni néhány emberkének :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szasanya.blog.hu/api/trackback/id/2261848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása